INTEGRITEITSPROBLEMEN HERKENNEN & ERKENNEN

Wie in een politiek-gevoelige omgeving werkt, heeft regelmatig te maken met afwegingen die integer handelen veronderstellen. Of je nu werkt bij een ministerie, een gemeente of een uitvoeringsorganisatie, in de dagelijkse praktijk krijg je te maken met integriteit. Dit begint met het herkennen van integriteitsproblemen, gevolgd door de erkenning dat ze bestaan.

Uitgangspunt van onze trainingen is de werkcultuur van jouw organisatie en de bijbehorende werkprocessen. We zoomen in op de spanningsvelden en dilemma’s om vast te stellen hoe groot (of klein) de kans is op beschadiging van de reputatie van je organisatie, op financiële schade of zelfs op een klokkenluidersaffaire.

ONZE TRAININGEN

Onze trainingen zijn interactief. We maken gebruik van diverse opdrachten die je ter plekke of tussen de verschillende modules uitwerkt, individueel of in groepsverband. Met een VR-bril op en 360° video plaatsen we jou als deelnemer in levensechte praktijksituaties en ervaar je in digitale rollenspellen wat het betekent om met integriteitsdilemma’s te worden geconfronteerd en hoe je ermee om kunt gaan. Daarnaast werken wij met groepsdiscussies en video’s om je optimaal te laten beleven waar een gebrek aan integriteit toe kan leiden.

BROCHURE AANVRAGEN

Vul je gegevens in en je ontvangt per e-mail een download link voor de brochure.