RECRUITMENT
Hoe voelt het om in de trading room van een bank te zijn of om als politiesurveillant de hectiek van een incident mee te maken? Meer dan 90% van de gebruikers geeft na een VR-beleving aan, dat ze een positiever beeld hebben van de werkgever dan voorheen.

Door inzet van VR kan een organisatie zich profileren als een moderne en innovatieve werkgever. Laat in een interactieve guided tour het bedrijf zien. Stel toekomstige collega’s voor of laat een kandidaat een specifieke werksituatie ervaren. Met behulp van het VR-platform vragen we kandidaten om feedback. Gedrag en keuzes worden in kaart gebracht en in een helder rapport weergegeven.

ASSESSMENTS
Assessments in VR zijn levensecht, kostenefficiënt en bieden gelijke omstandigheden voor alle deelnemers. Op dit gebied werken wij nauw samen met EellooSlim Assessments & Van der Maesen|Koch HRM-advies, oprichters van VR-assessment. Zij ontwikkelen virtual reality competentie- en capaciteitentests, gebaseerd op bewezen methodieken.

Bekijk hier onze introductiefilm voor VR-assessment.

ONBOARDING
Bestaande of nieuwe onboardingsprocedures zetten wij om naar interactieve 360˚ VR-scenario’s. Nieuwe medewerkers worden welkom geheten en maken kennis met de cultuur, collega’s, locaties en procedures binnen de organisatie. Zij worden snel en effectief ingewerkt en zullen nog voor hun eerste werkdag daadwerkelijk levensechte werksituaties ervaren hebben.  Dit levert minder druk en stress op tijdens een eerste werkperiode.

VERBINDING COLLEGA’S
– ontmoet collega’s op andere locaties, waar ook ter wereld tijdens levensechte virtuele werkbezoeken. Ervaar een andere werkplek en cultuur en deel waardevolle kennis door het hele bedrijf.
– doe een VR-medewerkerstevredenheidsonderzoek.
– integriteit en compliance.